Ncore letöltés, toplista, meghívó

Ncore letöltések, toplisták

Ncore letöltések, toplisták

Mi ez a blog itten ? :)

Letöltési toplisták avagy mik érdeklik az internetezőket a legjobban

2017. szeptember 24. - Kodicsek3

Ha te tag vagy az nCore oldalon akkor ez a blog téged kevésbé fog érdekelni. Ez azoknak szól akik a "zárt ajtók" mögött vannak.

Ha valaki nem tudná mi az a torrent vagy nem hallott az nCore -ról azoknak röviden és érthetően megpróbálom itt leírni.

A torrentezés:

A lényege az, hogy pl. neked megvan valami a gépeden ( film, zene, játék ) azt te "meg tudod osztani" az interneten keresztül másokkal. Itt jön képbe egy torrent oldal, ahova te fel tudod tenni a megosztani kívánt dolgot. Nem magát a filmet töltöd oda fel, csak azt hogy te mit szeretnél megosztani. Aki szeretné az letölti tőled egy program segítségével. És persze a mókás az benne, hogy te is le tudsz tölteni mindent amit mások osztottak meg.

A rendszer előnye, hogy ha te pl. megosztasz valamit és miután azt valaki letöltötte tőled, akkor az már mivel kettőtöknek van meg, már ketten osztjátok meg a továbbiakban. Ez azért jó mert minél többen osztotok meg valamit annál gyorsabban le tudja valaki tölteni. Az is jó még a rendszerben, hogy ha a te géped ép ki van kapcsolva akkor is akad valaki akinek be van kapcsolva és tud feltölteni másoknak.

Minden torrent oldalon léteznek szabályok, hogy pl. mennyi ideig vagy köteles feltölteni egy dolgot. Ha nem tartod be akkor "fekete pontot" kapsz és letölteni sem tudsz egy darabig.

Szóval a torrentezés mindenképp egy adok/kapok szisztematika :)

Mi az az nCore?

Az nCore a leghíresebb és legnagyobb olyan magyar oldal amin megvan az, hogy ki-mit oszt meg másokkal. Magyarán ott egy "listát találsz" és azon a "listán" sok mindent meg lehet találni amit te le tudsz tölteni másoktól.

Az ilyen oldalak nem publikusak (nyitottak), a belépéshez és használathoz tagnak kell lenned. Tag úgy tudsz lenni ha meghív oda téged valaki. Ebbe itt egyelőre nem megyek bele bővebben...

A blogban található toplista alapjai, működése

Az nCore oldalon lehet rendezni a listát:

  • legtöbbet letöltött dolgok szerint (download)
  • jelenleg mit töltenek fel a legtöbben (seeder-ek)
  • jelenleg mit töltenek le a legtöbben (leecher-ek)

Ezekből az adatokból fogom az aktuális listákat itt megosztani.

Az első toplistáért lásd a következő bejegyzésem.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ncoreletoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr6312889800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása