Ncore letöltés, toplista, meghívó

Ncore letöltések, toplisták

Ncore letöltések, toplisták

Torrent helyett az eMule

Ha nem vagy egy torrent oldalon sem tag, az emule lehet egy megoldás.

2017. szeptember 24. - Kodicsek3

Ha egy torrent oldalon sem vagy tag, van egy kevésbé ismert file megosztó program, amit ingyen regisztráció nélkül tudsz használni. Ez az eMule.

Az eMule nem torrent!

A működése annyiban hasonlatos, hogy ott is dolgokat tudsz megosztani és megosztott dolgokat keresni, letölteni. Mivel kevésbé népszerű, ezért magyar nyelvű letöltéseket nem nagyon találsz sajnos. További hátránya az, hogy sokkal lassabb a letöltés mint egy torrentnél, a letöltés (várakozás) napokig is eltarthat. Másik fontos dolog, hogy mivel ellenőrizetlen a megosztás sok a fake és a vírusos dolog. Film pl. nem lehet vírusos, azt bátran letölthetsz, de program igen! (tömörítettek főleg). Ezenkívül további hátránya a torrenttel szemben, hogy nem igazán felhasználóbarát. Átlag felhasználónál vagy működik a "helyes kapcsolódás" vagy be kell állítani, de ahhoz tudni kell portot nyitni a routerünkön.

Na ha már így "megdicsértem" ezt a programot, biztos sokan fogjátok majd használni :) Én szeretném ha az eMule népszerűbb lenne, főleg megbízható körökben, magyar csoportokban. Erre már van egy tervem, de még teljesen át kell gondolni.

Az Emule letöltése itt , az installer 0.50a -ra kell menni az a telepítő. A program magyar nyelvű lesz telepítés közben és után!

A bejegyzés trackback címe:

https://ncoreletoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr3912890402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása